RCS & RDS - Reşiţa

6 Păreri
RCS & RDS - Reşiţa
Strada Republicii Nr. 18B
320214 Reşiţa
Caraş-Severin

Descriere

 1. Business
 2. Program TV
 3. Promotii
 4. Tarife apeluri internationale
Cuvinte cheie:
Internet, Televiziune, Telefonie, Furnizor servicii de Telecomunicatii
Produse
telefon mobil, tableta pc
Servicii
Incasari, Vanzari
Mărci
Digi 24, Digi Sport, Digi Film, Digi World, Digi Life, Digi Animal World, Digi FM
Metode de plată disponibile
 • Numerar
  Numerar
 • Visa
  Visa
RCS & RDS - Reşiţa apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Allyn M

, 17 august 2016

Multumesc mult pentru serviciile oferite . . . De ce tot cade conexiunea la internet pe strada Bârzăvitei din Resita Caras-Severin . . . Rezolvati dracului problemele astea cu internetul . Aaa , era să uit . . . Nu sunteti în stare să rezolvati avariile pentru că nu aveti personal calificat în domeniu sau stati la cafele când abonatii sună la deranjamente . NU AM NEVOIE DE INTERNET CU PIPETA . PLĂTESC FACTURA INTEGRAL ÎN FIECARE LUNĂ . ÎNAINTE DE REMEDIEREA AVARIILOR , REMEDIATI-VĂ VOI " MENTAL "

21 iulie 2016

Astept de 1 saptamana sa mi se deie un raspuns despre achizitionarea si rezervarea unui telefon mobil,oare cand o sa mi se deie un raspuns cat o sa mai astept sa ajunga in reşiţa inca 1saptamana sau mai mult?

cu mai mult de 6 luni în urmă

Sunt din Caransebes.de3saptamani asteptam sa vina sa ne instaleze Satelitul si nici acuma nau venit. Nu e seriozitate

Comentariu

13 iulie 2016

la moldova-noua la problema CATV APARUTA IN DATA DE 12\13 IULIE 2016 s-a remediat in 13 -07 la orele 14 dar nu a tinut decit pina la orele 16 si a reaparut defectul (lipsa semnal).ce sa fie? greu si cu tehnica asta!-asteptam remedierea problemelor.cu sperante mari

cu mai mult de 6 luni în urmă

De ce a fost scos Film cafe din grila de programe, sau mai bine zis de ce a fost trecut pe norma digitala FULL HD ? Ce facem cei care avem televizoare fara .... ???

cu mai mult de 6 luni în urmă

Buna seara! Decat sa ma amagiti cu asa-zisele castiguri, doar pentru ca sunt abonat la serviciile dvs., mai bine straduiti-va sa onorati comanda mea cu nr.992958 pe care ati inregistrat-o abia in data de 08.12.2014, desi am facut-o cu mult inainte. Este foarte neplacut sa aflu de la dvs. ca in max.48 de ore, pentru a putea utiliza abonamentul de telefonie DIGI, am nevoie de un telefon compatibil cu cartela 3g, iar dvs. nu onorati comanda de telefon pe care am facut-o. Va rog sa-mi comunicati daca veti onora comanda in timp util pentru a putea folosi abonamentul pe care il platesc, ori ma vad nevoit sa apelez la OPC sau la instanta. Cred ca ar fi necesar sa mai luati in seama si comentariile negative referitoare la serviciile pe care le prestati si mai ales seriozitatea cu care va tratati clientii.

mai multe păreri

Scrie o părere pentru RCS & RDS - Reşiţa!

Cunoşti firma RCS & RDS - Reşiţa? Împărtășește-ți experiența!


Creează un website pentru afacerea ta
Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice
Găzduire de incredere

Facebook

Firme similare în apropiere

 1. Str. Republicii Nr.17
  320192  Reşiţa
 2. Bd. Republicii Nr.8, Bl.8, Sc.1, Ap.41
  320151  Reşiţa
 3. Harta firmelor asemănătoare din apropiere